facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Mert itt több jár Önnek! Szőke István
Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép
Szépség garancia

Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép kezelő panel Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép mosószer adagoló Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép mosódob Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép hátulja Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 2 Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 3 Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 5 Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 6 Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 7 Whirlpool AWO C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 4 Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 08 Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 09 Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 10

(Képek száma: 15 db. Kattintson a képre!)

Whirlpool

Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 46

Készletinformáció:

Raktáron van: 5+ db

megrendelheto_73

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Listaár:
129.900 Ft-38%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:79.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 79,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 8,895 Ft
A hitel teljes díja: 8,960 Ft
A termék vételára: 79,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 88,950 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Biros Mónika, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Nagyon gazdaságos mosógép, amit igény szerint pult alá is építhet. Olyan átlagos családoknak ajánlom, amelyekben viszonylag sokat megy a mosógép, mivel a keveset fogyaszt (A+++ energiaosztályú). Emellett számos extra takarékossági funkcióval is fel van szerelve.

Funkciók, extrák

Külön kiemelném az ECO Monitort, amely a töltet mennyisége, a szennyezettség minősége és mértéke, a vízkeménység stb. alapján ajánlást tesz a szükséges mosószeradagra.

6. érzék színek funkcióval van ellátva, ezért tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez és a ruhái színéhez: a gép a mosási teljesítményt a megfelelő színhez igazítja az anyagok fajtájától függetlenül. Emellett Colours 15° funkcióval is büszkélkedhet, ami ragyogóan tiszta ruhákat eredményez alacsony hőmérsékleten (15 °C-on úgy mos, mint egy másik mosógép 40 °C-on), így hosszabb ideig őrizhetők meg az élénk színek. A kisgyerekes anyukák biztosan örülnek a Clean+ folttisztító opciónak, amelynek köszönhetően mindig tökéletes tisztaságú ruhák kerülnek ki a mosógépből. A klasszikus és anyag specifikus programokon (gyapjú, selyem, kézi stb.) kívül van benne fél töltet és kézi mosás is.

Könnyen kezelhető vezérlőfelülete, és intelligens kijelzővel (Smart Digital Display - SDD) van ellátva, amely biztosítja a könnyű kezelhetőséget és mindig pontos visszajelzést ad a gép műkését illetően. Szuper adottság még az időzítő funkció, amelynek köszönhetően Ön könnyedén be tudja állítani, hogy például a mosóprogram akkorra érjen véget, mire hazaért a munkából.

A Whirlpool AWO/C 6304 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

 


A Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A+++  / 45.000Ft
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
6 Kg
Centrifuga fordulatszám
1200 fordulat / perc
Energiaosztály
A+++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Igen
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Normál mélység
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
B
Mosási hatékonyság
A
Éves energiafelhasználás
127 kWh / év
Éves vízfelhasználás
8200 liter / év
Mosási zajszint
59
Centrifugálási zajszint
75 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Nincs
Programok
6. Érzék Színek funkció, Colours15°C opcióval és színek szerinti programokkal, SDD 3 - Smart Digital Display, programozott befejezés, EcoMonitor funkció, „Rapid” gyorsmosás, Clean - folttisztító opció, előmosás, intenzív öblítés, öblítőstop, vasaláskönnyítés, programok: antibakteriális, pamut, műszál, kímélő, extra kímélő, gyapjú, kézi és gyorsmosás, napi féltöltet program, EcoCotton

Méretek

Nettó súly
72 kg
Magasság
84.5 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
52 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
46

5 csillag

87%

40

4 csillag

11%

5

3 csillag

2%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Kedvező ár, gyors visszajelzés, házhoz szállítás pontossága

-

+   összes vélemény


5

Kéri Zoltán
2016.08.25 21:38:39.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Kéri Zoltán nem írt szöveges véleményt.

Előny: Gyors, csendes, hatékony.

Kéri Zoltán nem írt termék hátrányt.


5

Rávainé Turcsán Zsuzsanna
2016.08.13 20:09:20.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a mosógépet!

Előny: Nem foglal nagy helyet a mosógép, szuper az 1200 fordulatos centrifuga. Egyszerű a kezelése!

Hátrány: -


5

Veres Zoltán
2016.08.13 18:56:55.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nagyon meg vagyok vele elégedve bárkinek ajánlom.

Előny: Rövid gyors pmüködésrogram,halk

Hátrány: nincs


5

Kassák Ferenc
2016.08.13 18:43:23.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Bátran ajánlom mindenkinek!

Előny: Halk,energiatakarékos,sokféle mosóprogram és még ráadásul szép is!

Hátrány: Nem tudok rosszat mondani róla!


5

Ifj. Izing Józsefné
2016.08.12 14:27:06.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Bátran vegyék meg elégedettek lesznek!!

Előny: Van rajta rövid program!!! Gyönyörűséges

Hátrány: nincs


5

Nagyné Janku Olga
2016.08.12 11:03:41.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Árához mérve kimagasló.

Előny: Szépen mos, nagyon jó a centri, mert szinte szárazon veszem ki a ruhát. Az elején meg is kellett szagolnom, hogy tényleg kimosta a gép a ruhát? Sokféle programból választhatok.

Nagyné Janku Olga nem írt termék hátrányt.


5

Abaháziné Kovács Terézia
2016.08.12 09:41:03.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Bátran vegyék meg !

Előny: Könnyen kezelhető, látom a mosás folyamatát is hátralévő időt! Halkan üzemel!

Hátrány: Nem tapasztal ilyet!


5

Fodor Tibor
2016.03.04 08:44:34.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Fodor Tibor nem írt szöveges véleményt.

Előny: A családunk igényeinek tökéletes a készülék.

Hátrány: Az elektromos vezetéke egy kicsit rövid.


5

Pál Endre
2016.03.01 16:11:46.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Pál Endre nem írt szöveges véleményt.

Pál Endre nem írt termék előnyt.

Pál Endre nem írt termék hátrányt.


5

Halász Enikő
2016.02.26 19:20:25.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Ár érték arányban tökéletes, a leírtaknak megfelel! Aki csak pozitív megerősítésre vár, hogy megvegye-e, ne várjon tovább! Jó döntést hoz! Azzal is, ha az onlinemarkaboltok.hu-ról vásárol!

Előny: Eddigi használata során teljesen megfelel az igényeimnek és tökéletesen helyettesíti, az első mosógépemet, ami már 8 éves volt. Ennek ellenére tökéletesen működött, de az Otthon Melege Program által kapott lehetőséget kár lett volna kihagyni. Úgy érzem jól döntöttem és remélem sokáig családunk tagja lesz az új mosógép!

Hátrány: Eddig még nem tapasztaltam.


5

Mohácsiné Haraszti Ilona
2016.02.12 13:11:35.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Már több embernek ajánlottam, sőt az OnlineMárkaboltot is.

Előny: könnyen kezelhető, halk, méretei megfelelőek, nagyon kényelmes. A ruhákat álom kivenni a gépből mosás után. Igaz én eddig egy 23 éves gépet használtam, de az is Whirlpool volt.

Hátrány: Egyenlőre nem találtam


4

Punyi-Vajda Katalin
2016.02.11 15:21:48.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Punyi-Vajda Katalin nem írt szöveges véleményt.

Előny: 6kg ruhatöltet

Hátrány: Nem túl jó a centrifuga hatékonysága,és néha előbb elhasználja az öblítőt.


5

Holes Anita
2016.02.05 17:15:06.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Teljes nyugalommal ajánlom mindenkinek, nem fognak csalódni.

Előny: Azt kaptam amire számítottam. Egyszerű kezelni, bár sok program van. Csak jót tudok elmondani a gépről. Nagyon szépen mos.

Hátrány: Nincs :D


5

Eperjesi Józsefné
2016.02.04 20:01:12.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

A mosáshoz mosószódát, az öblítéshez ecetet használok, a mosószertároló és a dob így teljesen tiszta marad, a mosószer-adagoló így nem koszolódik el. A ruha tiszta, friss illatú lesz. A mosógép programjai nagyon jók, jól használhatók.

Előny: szépen, tisztára mos

Hátrány: egy kicsit hangos


5

Lestyák Gábor
2016.02.04 13:39:02.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Érdemes szárítógéppel együtt megrendelni, összeépítő kerettel.

Előny: Hihetetlen mennyiségű ruhát képes befogadni.

Hátrány: Nincs


5

Szabó Zoltán
2016.01.28 21:24:05.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Jó ár/érték arány.

Előny: Digitális kijelző, több program, takarékos energiafelhasználás.

Hátrány: -


5

Éles Sándorné
2016.01.28 21:15:11.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Éles Sándorné nem írt szöveges véleményt.

Előny: Minőség jó áron! Szép kivitel, kiváló működés!

Éles Sándorné nem írt termék hátrányt.


5

Urbán Tamás
2016.01.28 20:39:13.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Megéri az árát.

Előny: Szépen mos,csendes,keveset fogyaszt.

Hátrány: Nem tudok.


5

Lőrincz István
2016.01.28 13:27:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

előző gépnél nagyságrendekkel csendesebb, jó ár/érték arány

Előny: előző gépnél nagyságrendekkel csendesebb, jó ár/érték arány

Hátrány: nem tapasztaltam még


4

Hegyi Erzsébet
2016.01.24 13:49:02.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

amennyiben egy kiválóan formatervezett, minőségi mosást végző mosógépet szeretne nyugodt szívvel ajánlom figyelmébe

Előny: több, célszerű programválasztási lehetőség hatékony centrifugálás

Hátrány: mosás és centrifugálás is hangosabb


5

Érdi Róbert
2016.01.22 17:04:21.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Mindenkinek ajánlom

Előny: Takarékos, csendes, gyors

Hátrány: nincs


5

Horváth Ferenc
2016.01.21 20:13:47.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

ajánlom másoknak is!

Előny: jó ár-érték arány

Hátrány: nincs ilyen


5

Érdi Róbert
2016.01.21 18:32:25.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Csak ajánlani tudom!

Előny: Gyors,takarékos, centrizés után majdnem száraz a ruha!

Hátrány: Nincsenek!


3

Varga József
2016.01.21 18:20:18.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Derékfájással felültöltős készüléket kell választani talán azt könnyebb tölteni. Szakszerűen kell beköttetni üzembe helyezni csak megbízható szakemberrel. Válassza a whirpool márkát, én nem bántam meg,hogy ezt választottam.

Előny: Jó minőségben gyártott készülékről van szó. Jó a szerviz ellátása. Könnyen megtanulható kezelés. Jó programok vannak benne, és a mosáshoz széleskörűen használható. jó kezelhetőség. Hatékonyan mos tisztít fertőtlenít. Nyomon követhető mosási ciklus. Csendes működés.

Hátrány: Derékfájással mélyet kell hajolni a töltéshez.


5

Agócs János
2016.01.21 16:21:13.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

csak ajánlani tudom.

Előny: -egyszerűen kezelhető -csendes üzem -alacsony energia ígény

Hátrány: nem tapasztaltam ilyesmit


5

László István
2016.01.21 15:23:52.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

László István nem írt szöveges véleményt.

Előny: A gép 1200/perc-el tud centrifugálni,6kg ruhát tud mosni,egyszerű a kezelése.Meg vagyok vele elégedve.A kiszállítást végző dolgozók udvariasak és segítőkészek voltak.

Hátrány: Nem tudok ilyenről.


4

Németh Tiborné
2016.01.21 13:31:21.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nagyon megszerettem a készüleket, csak ajánlani tudom, gyönyörűen mos, jók a programjai, felhasználóbarát készülék.

Előny: szépen mos, korszerű, halk

Hátrány: kicsit ugrál centrifugálás közben


5

Pozsár Zoltánné
2016.01.19 13:02:16.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Én úgy érzem jó döntés volt!

Előny: Először is az ára és a a fogyasztása miatt választottam ezt a mosógépet. Nagyon tetszik a sok program közötti választási lehetőség. Be lehet állítani a centrifugálási fordulatot 400-1200ig. Van 15 perces mosás. Szépen jól dolgozik.

Hátrány: Nem világít a vízhiány kijelző kontroll.


5

Kelemen Krisztina
2016.01.14 14:11:47.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

mindenkinek ajánlom, nagyon örülök, hogy ezt választottam.

Előny: Csendes, nagyon szépen kimossa a ruhákat. Magától tudja mennyi vizet tegyen a mosáshoz attól függően mennyi ruhát tesz bele az ember. Egyszerűen kezelhető.

Hátrány: nincs


5

Csonkáné Maklári Mariann
2016.01.14 13:31:00.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Megéri az árát !

Előny: Olcsó ár, gazdaságos mosási programok

Hátrány: Nem a legmodernebb készülék


5

Varga József
2016.01.03 11:02:39.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Ez jó választás, ajánlom önöknek is.

Előny: Korszerű program választék, és szoftver.

Hátrány: Egyelőre nincs ilyen tapasztalatom.


5

Borbély József
2016.01.01 10:19:49.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Mindenkinek ajánlani tudom!

Előny: Hatékony mosási funkció!

Borbély József nem írt termék hátrányt.


5

Urbán Róbert
2015.12.31 19:15:48.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nyugodt szívvel ajánlom.

Előny: Mosási hatékonysága nagyon jó és megbízható.

Hátrány: nincs


5

Kozmáné Baranyai Éva Boglárka
2015.12.31 19:12:31.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nálunk kedvenc "családtaggá" vált! Mindenkinek csak a legjobbakat mondom róla!

Előny: Tisztára mossa a ruhákat, sokféle programból választhatok, az energia felhasználása sokkal kevesebb, mint az előző mosógépünké volt, külsőleg is tetszetős.

Hátrány: Kicsit hangos a centrifugázásnál, de ez nem jelent problémát, mivel szinte szárazra centrifugázza a ruhákat! :)


5

Havasiné Galler Margit
2015.12.31 16:02:52.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Szívesen ajánlom. A sokféle program lehetőséget ad a különféle ruhaneműk megfelelő mosásához.

Előny: Szép a formája, csendesen dolgozik és ami a legfontosabb, szépen mos.

Hátrány: Nincs.


4

János Bernadett
2015.12.25 19:20:32.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

János Bernadett nem írt szöveges véleményt.

Előny: Kis helyen elfér,egyszerű a kezelése.

Hátrány: Kicsit hangos.


5

Kovács László
2015.12.10 15:07:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nekünk bevált,pedig egy 18-éves hajdú után nehéz választás volt.

Előny: Sok programozási lehetőség, az időzítő praktikus,minden program tisztán mos, centrifuga erősség állítható,szín szerinti mosás is előnyös.

Hátrány: Nem tapasztaltunk.


4

Krehó Krisztián
2015.10.08 17:19:39.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Rugalmasabb és kevésbé hajlított, görbített kifolyócső.

Előny: Viszonylga egyswzerű használat

Hátrány: Kicsit zajos a centrifugáláskor és a kivezető cső nem kifejezetten előnyös kialakítású.


5

Akindó Egészségügyi Szolgáltató Kft.
2015.10.08 15:19:05.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Nyugodt szívvel ajánlom akár kezdőknek is! :D

Előny: Könnyű kezelhetőség

Hátrány: ---


5

Pongrácz Péter
2015.10.01 13:51:00.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Bár még csak 2 hónapja használjuk, egyelőre nagyon megbízhatónak tűnik.

Előny: Nagyon alaposan mos, sokféle program opcióval.

Hátrány: Sokan írják, hogy hangosan centrifugál, de véleményem szerint nem hangosabb, mint bármelyik másik mosógép.


5

Cserna Balázs
2015.08.06 23:16:06.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

EGYSZERŰ,GYORS,PONTOS!

Cserna Balázs nem írt termék előnyt.

Cserna Balázs nem írt termék hátrányt.


5

Somogyi János
2015.06.26 07:03:37.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

vegyenek ezerrel

Előny: csak jo

Hátrány: nincs


5

Biró István
2015.06.23 18:27:13.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Aki ilyen minőségű és tudású készüléket, ebben az ár-érték arányban keresgél annak nyugodt szívvel ajánlom.

Előny: Csendes, megbízható, nagy tudású kategóriájában ennyiért verhetetlen készülék.

Hátrány: Az eddigi használat során nem tapasztaltam hátrányát a készüléknek.


5

Vajda Tamás
2015.06.23 13:23:41.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon megvagyok vele elégedve halk keveset fogyaszt vízből áramból.

Előny: Kényelmes előről pakolható. Nagyon halk csendes kevés vizet àramot fogyaszt.

Hátrány: Nem tudokrosszat írni róla.


5

Hermán István
2015.06.03 13:56:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

Hajrá!

Előny: A betöltött ruha és a választott program alapján valóban optimalizálja a mosás programidejét.A ruhák szépek,a centrifugálás kitűnő.Nincs gyűrött ruha. tamát a betöltött ruha és a választott program alapján valóban optimalizálja a mosás időtar

Hátrány: A feleségem mindennap mosni akar.Pedig nem is Ágnes asszonynak hívják.


5

Ács Zoltán
2015.06.02 21:31:13.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AWO/C 6304 Elöltöltős mosógép

A bolttal nagyon meg voltam elégedve

Előny: Energiatakarékos, számos programozási lehetőség jellemzi egyszerű használni. Gyors, viszonylag csendes és szépen mos.

Hátrány: Nincs


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool MosógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.